ציון משתמשים
על הפודקאסט – עשבים שוטים
המלחמה בסמים נמשכת כבר למעלה מ-50 שנה ויש שאומרים שאף יותר ממאה שנה.
בכל פרק של הפודקסט אציע ניתוח מעמיק של נושאים הנוגעים למלחמה זו והשלכותיה, כגון: עולם הקרטלים באמריקה הלטינית, מגפת האופיאטים, המאבק ללגליזציה של קנאביס בישראל ובעולם וניתוח ביקורתי של תעשיית הקנאביס העולמית.
לצד זאת, אספר גם סיפורים פחות ידועים אודות ההיסטוריה של המלחמה בסמים.
אז, בין אם אתם מתעניינים בלגליזציה של קנאביס, בעולם הפשע ובקרטלי הסמים, או מעוניינים ללמוד כיצד סמים והפוליטיקה של המלחמה בסמים משפיעים על תרבות, חברה, דמוקרטיזציה, כלכלה ומדיניות, הפודקסט הזה הוא בשבילכם.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
זה סיפור על צבא שיש לו מדינה ועל מנהיג לאומן-פופוליסט שמשתמש בעימות עם ארה"ב כדי לחזק את מעמדו בבית לצרכיו הפוליטיים. זה גם סיפור על מערכת חוק ומשפט שעברה רפורמה, אבל עדיין צריכה תיקון עמוק כדי לנקות אותה משחיתות וזאת כדי למנוע מפוליטיקאים ואנשי צבא לבחוש בה בניסיון להבטיח לעצמם חסינות מהחוק. ולא, זה לא סיפור על ישראל. פרשת סיאנפואגוס מתמצת את יחסי ארה"ב-מקסיקו ואת המורכבות של מקסיקו פנימה וגם, את האופן בו כל אלו משקפים פיאסקו נוסף בסאגה הבלתי נגמרת של המלחמה בסמים.
פרטים נוספים
הגשה: בן ציון טלפוס
הפקה: בן ציון טלפוס
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.