ציון משתמשים
על הפודקאסט – אנזל ולוקסי – לדבר זה לא משמין
המקום לאנשים שמדברים אוכל, נושמים אוכל, שותים אוכל ואוכלים אוכל
כאן תוכלו להקשיב למה חדש בעולם הקולינריה הישראלי והעולמי לקבל מתכונים מדליקים לאוכל מעניין, לשמוע ראיונות עם מסעדנים, מגדלים, חקלאים ועוד.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
פודקאסט אוכל העברי הראשון אפרת אנזל ואורן לוקסנבורג (לוקסי) נפגשים בכל שבוע מחדש כדי ליצור לכם מקום לאנשים שמדברים אוכל, נושמים אוכל, שותים אוכל ואוכלים אוכל. כאן תוכלו להקשיב למה חדש בעולם הקולינריה הישראלי והעולמי. לקבל מתכונים מדליקים לאוכל מעניין, לשמוע ראיונות עם מסעדנים, מגדלים, חקלאים ועוד
הפרק של היום יעסוק במשימה הכי קשה: האם אפשר לשכנע את הבלתי משוכנעים?
אפרת לא אוהבת נבטים ואורן אוהב מאוד. האם נמיר את דעתה של אפרת עד סופו של הפרק?
אז מה ההבדל בין נבטים, נבטוטים, ועלי מיקרו?
מתי התחיל האדם לצרוך נבטים? ומתי התחלנו לראות נבטים במסעדות?
איזה סוגים של צמחים אנחנו מנביטים?
מה כל כך בריא בהם, שהם נחשבים לסופר פוד האולטימטיבי?
למה נבטים אסורים על נשים בהריון?
איך מנביטים בבית ומה אורן אוהב להכין מהירקות הצעירים האלה?
היה איתנו פלג בכור, מחברת ”עלעלים רעננים” שמגדלים נבטוטים, עלי מיקרו וגידולים הידרופוניים, והוא סיפר לנו איך מנביטים ומגדלים עלי מיקרו, מה ההבדל בגידול בינם לבין נבטים, ולמה הם עולים כל כך הרבה.
היה ראשוני.
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג | עלעלים רעננים
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel@orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל [email protected]
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
פרטים נוספים
הגשה: אפרת אנזל אורן לוקסנבורג
הפקה:
אתר אינטרנט: https://www.buzzsprout.com/258472
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.
הפודקאסט העברי האהוב עליי
מעניין תמיד
מצחיק
אינטליגנטי
מעשיר
אני ככ אוהבת את הפודקאסט הזה!! תודה!
אשמח לקישור של מנגינת הפתיח, בא לי שיהיה הצלצול שלי בטלפון 😜