
ציון משתמשים
דרגו את הפודקאסט
ציון נמוך ------- ציון גבוה
ציון ממוצע 5 / 5. מס' מדרגים 2
דרגו ראשונים את הפודקאסט
קולינריה בישראל | Yuvi Yam
הפודקאסט של יובי יאמ, פודקאסט הקולינריה של ישראל. בכל שבוע נפגוש את השפים המבטיחים בארץ, נגלה סיפורים מרתקים על עולם הקולינריה ובעיקר נדבר על המון יאמ.
השף מיכאל כץ הוא השף הראשי והבעלים של בית הספר לבישול אטיליו. היום הוא יספר לנו על החיבור המיוחד לבלגיה עוד מילדות, על ההחלטה ללמוד שם, על העבודה במסעדות מישלן נחשבות במדינה ואיך לפי דעתו יש להתייחס אליהן.
נמשיך עם החזרה לארץ ופתיחת המסעדה שלו שגרפה שבחים רבים, עם המעבר ללונדון ועבודה כמורה בסניף המקומי של בית הספר הגבוה לקולינריה הקורדון בלו ועם תואר יוקרתי שקיבל מאיגוד השפים הבלגי.
נדבר גם על תקופה בקבוצת המסעדות אדום, על טרטוריה חבה שהעלתה בו זכרונות מרגשים, על התקופה כמורה בבית הספר לבישול דן גורמה ועל התנדבות ופתיחת בית ספר לבישול לנוער בסיכון מטעם מסדר אבירי הגריל בו הוא חבר.
ונסיים עם ההחלטה לפתוח בית ספר לבישול בשם אטיליו, עם ההיכרות המיוחדת עם השותף שלו, עם שיטת הלימוד הייחודית שלו אותה למד בקורדון בלו, עם מנות שחייבים ללמוד כדי להבין בישול וטכניקות עיקריות, עם הסיבה שבעקבותיה החליט לפתוח בית ספר לבישול כשר, איך זה בא לידי ביטוי, ואיך בכל זאת מלמדים בישול עם מרכיבים שאינם כשרים.
לכל הביקורות על המסעדות האחרונות שביקרתי בהן – www.yuviyam.com
לכל העדכונים הקשורים לפודקאסט ולמרואיינים – www.instagram.com/yuviyam

פרטים נוספים
הגשה: יובל נחום
הפקה: יובל נחום
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.