
ציון משתמשים
על הפודקאסט – Radio Button – עיצוב מוצר
בפודקאסט נדבר על כל הדברים שקשורים לעיצוב והייטק. נארח מעצבים ומעצבות מחברות שונות ונענה על שאלות רלוונטיות.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
הפודקאסט מדבר על עיצוב וחווית משתמש בעולם ההייטק. בפודקאסט מתארחים מוביילי עיצוב מחברות הייטק מובילות כמו גוגל, מיקרוסופט, פייסבוק וכ”ו
<<<<.spotify-לחצו על הכפתור בשביל להקשיב ב
סימפלי פיאנו היה מוצר מצליח ללימוד פסנתר, שמותאם לשוק ועם קהל יעד ברור, כאשר תמי וייס ושאר חברי צוות המוצר שמו לב למשהו מעניין. הם התחילו לראות יותר ויותר שימוש של ילדים באפליקציה, ומעורבות שלהם בקהילות של המוצר. כאשר הם שמו זכוכית מגדלת על התופעה, הם גילו קהל יעד חדש לגמרי שמשתמש במוצר, מבלי שהמוצר מותאם לו, והפלא ופלא – נוטש מאוד מהר.
בפרק ״מציאת PMF ומה קורה כשקהל היעד משתנה״, עדי לוין הזמינה את תמי וייס, מעצבת מוצר בכירה בסימפלי, ושוחחו על מציאת פרודאקט מרקט פיט באמצעות קייס סטאדי מאוד מעניין על סימפלי פיאנו. תמי מספרת שצוות המוצר הבין שהמשימה החדשה היא למצוא PMF לילדים, וכדי לצלוח את זה, התחילו במחקר טוב על קהל היעד. בפרק נשמע איך כשהלכו לילדים הביתה לראות ולשמוע אותם, גילו דיסוננס מאוד גדול בין הרצון של הילדים להשתמש באפליקציה, לבין הקושי הגדול שלהם להצליח לסיים את הקורס הראשון. זה הביא את הילדים לאמוציות קשות… ואת צוות המוצר לפתור את האתגר של מציאת PMF חדש למענם.
מוצר הוא דבר חי ולא סטטי, ואנחנו בתור מעצבי מוצר צריכים להגיב לגלגולים הטבעיים שהוא עובר, ובעיקר להיות ערים לזה. בסופו של דבר זה די מגניב לייצר משהו מדוייק לקהל היעד המסויים שלמענו פיחתנו את המוצר, ולדעת שבעתיד משהו יכול להשתנות בצורה טבעית, ואנחנו צריכים לשנות את המוצר יחד איתו.
האזנה נעימה🎧 קישור לפרק בתגובות 👇🏻

פרטים נוספים
הגשה: יהודית אשר
הפקה: יהודית אשר
עמוד פייסבוק: facebook.com/RadioButtonPodcast
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.
שלום רב ,
קודם כל רוצה להגיד תודה על הפודקסטים הללו מאוד מעשירים ומעניינים לומדים מהם המון!!!! אז תודה שאתם קיימים!
אשמח להציע הצעה אולי תשמע קצת מוזרה אבל יכולה להגיד שמהצד שלי זה מקשה על ההקשבה במיוחד שרוצה להקשיב לכל הפודקסטים ולא רק לאחד יהודית אשר כנראה בחורה מהממת אבל נורא קשה להתרכז כאשר המרואיין עונה על שאלה היא לא מפסיקה להנהן בקול ולהגיד אאאממא אממאאאממ. אני יכולה להעיד שכמי שיש לה הפרעות קשב וריכוז זה מוציא אותי מריכוז ולא מצליחה להקשיב לתשובה. כל דבר מונוטוני שחוזר על עצמו יכול להטריף כשמדובר בכמות של פודרקסטים שרוצים להקשיב להם. אותי אישית זה מתסכל.. הביקורת נכתבה לא מתוך מקום של לרדת אלה מתוך רצון שאולי זה מפריע לעוד אנשים ואולי תרצו לשפר .. ממש ממש תודה ולא מתכוונת לפגוע !
תבורכו 🙂