
ציון משתמשים
על הפודקאסט – צלחת שבורה
צלחת שבורה – פודקאסט המסעדנות הראשון בישראל! פודקאסט שכולו תובנות והיבטים מנקודת מבט של מסעדן ומנהל מסעדה.
קצת על התוכן בפודקאסט: מדברים על חזון ומטרה, סרוויסים, חישוב עלויות, שיווק, פרסום, מיתוג, ניהול עובדים, ספקים, לקוחות, חיסכון בעלויות, מועדון לקוחות, שמירה על איכות מזון, מבט אל עתיד הענף, משקאות, אלכוהול, ועוד.
אם יש לכם תוכן מעניין שתרצו לדבר ולשתף ואתם חושבים שיכול להוסיף ערך למסעדנים אחרים, מוזמנים להתארח אצלי.
תודה רבה והאזנה נעימה.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
שלום לכולם 🙂
תודה רבה שבחרתם להאזין לפודקאסט שלי צלח. אני מתרגש מאד מהפצת הפרק הראשון ובאמת מודה לכם שאתם מאזינים.
אני יודע שהזמן שלכם מוגבל ושהענף שלנו שואב המון זמן ואנרגיות בטח בתקופה כזו. לכן, אשתדל שהפרקים יהיו עד 30 דקות כך שההאזנה תהיה נעימה ונוחה לכולם.
בכל פרק אגע בסיטואציות ונקודות שכל מסעדן או מנהל מסעדה חווים ביום יום שלהם, מבט אל עתיד הענף ושיתופי פעולה עם מסעדנים, ספקים, יועצים וכל מי שיכול לתרום ולהוסיף ערך למאזינים.
חשוב לי לציין שהפודקאסט יתבצע מנקודות מבט של מסעדנים ושל לקוחות.
תודה רבה והאזנה נעימה.
בפרק אירחתי את שי ורד שגרירת מותגים ב IBBLS
בפרק דיברנו על:
1. תפריטים אלכוהולי איך עושים את זה נכון?
2. חיבור בין אלכוהול לתפריט אוכל
3. תהליכי אלכוהול וסיפורים מעניינים
4. World Class תחרות
5. הסיפור המעניין של שי ואיך הכל התחיל
האזנה נעימה 🙂

פרטים נוספים
הגשה: נוי ברבי
הפקה: נוי ברבי
אתר:
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.