ציון משתמשים
על הפודקאסט – צלחת שבורה
צלחת שבורה – פודקאסט המסעדנות הראשון בישראל! פודקאסט שכולו תובנות והיבטים מנקודת מבט של מסעדן ומנהל מסעדה.
קצת על התוכן בפודקאסט: מדברים על חזון ומטרה, סרוויסים, חישוב עלויות, שיווק, פרסום, מיתוג, ניהול עובדים, ספקים, לקוחות, חיסכון בעלויות, מועדון לקוחות, שמירה על איכות מזון, מבט אל עתיד הענף, משקאות, אלכוהול, ועוד.
אם יש לכם תוכן מעניין שתרצו לדבר ולשתף ואתם חושבים שיכול להוסיף ערך למסעדנים אחרים, מוזמנים להתארח אצלי.
תודה רבה והאזנה נעימה.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
לקוח סמוי – מה זה ולמה צריך את זה?
1. הדרך שלי בעולם הלקוח סמוי ובניית המערכת הראשונה שלי
2. האם ביקורת אישית נחוצה לניהול תקין של מסעדה?
3. סוג הביקורות ואיך מתאימים אותן למסעדות
4. שימוש בלקוח סמוי ליצירת תוכן מול העובדים
5. איך יוצרים ביקורת אובייקטיבית ומה התדירות שצריך לבצע אותן?
האזנה נעימה!
פרטים נוספים
הגשה: נוי ברבי
הפקה: נוי ברבי
אתר: noiberrebi.co.il
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.