
ציון משתמשים
על הפודקאסט – עושים פסיכולוגיה
ד”ר מעיין בויימן משיטה במסע מרתק לנבכי נפש האדם והמוח האנושי: תיאוריות פסיכולוגיות, מחלות ותסמונות, סמים פסיכדליים ועוד.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
ד”ר מעיין בוימן משיטה במסע מרתק לנבכי נפש האדם והמוח האנושי: תיאוריות פסיכולוגיות, מחלות ותסמונות, סמים פסיכדליים ועוד.
הבטחנו לעצמנו שלא נהיה כמו ההורים שלנו ואפילו הבטחנו שנהיה ההפך הגמור מהם. רק שבפועל זה לא כל כך עובד לנו ואנחנו מוצאים את עצמנו משחזרים בדיוק את אותם הדפוסים של הורינו. הנטייה הזו נקראת העברה בין דורית ועלייה נדבר בפרק עם ד”ר אורטל בוחניק אציל שתסביר לנו עד כמה מוטמעים בנו הדפוסים הללו? האם נגזר עלינו להיות בדיוק כמו ההורים שלנו? אם לא, עד כמה זה ניתן לשינוי, איך אפשר לשנות את דפוסים אלו ואיך כל זה קשור למצב הבטחוני?
![אני לא אתנהג כמו ההורים שלי- על העברה בין דורית [עושים פסיכולוגיה]](https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/dd6e4614fb0611caef141136e6183595.jpg)
פרטים נוספים
הגשה: ד”ר מעיין בויימן
הפקה: פודקאסט ישראל
אתר: osimhistoria.com/osim-psychology