
ציון משתמשים
על הפודקאסט – עושים טיול
סיפורי טיול מרתקים במקומות קסומים בכל רחבי העולם, והמלצות על מקומות מרתקים לטייל בהם, פינות חמד חבויות ומעיינות נסתרים.
מגישה: עינב לנדאו.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
סיפורי טיול מרתקים במקומות קסומים בכל רחבי העולם, והמלצות על מקומות מרתקים לטייל בהם, פינות חמד חבויות ומעיינות נסתרים.
גיל דרורי, ואשתו בקס, החליטו לעשות את הבלתי יאמן ו”לבעוט את אמריקה” לכל אורך החוף המערבי, 2500 ק”מ מקנדה ועד מקסיקו, על קורקינט. ולא, לא חשמלי.
בתור חובבת מושבעת של קורקינטים (באמת!) הייתי חייבת להזמין את גיל ולשמוע ממנו הכל על המסע המטורף הזה – איך נערכים, מה זה עושה לזוגיות, ובעיקר – למה בכלל לעשות את זה?
בפינת ההמלצות של EZgoing Family נישאר בארץ, ונצא ליום טיול מקסים בעכו.
האזנה נעימה,
עינב.
![[עושים טיול] בועטים רחוק : מסע קורקינט בארצות הברית](https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/t_rss_itunes_square_1400/images.spreaker.com/original/3fe1628e6d125b63a97d66b65d4f7f96.jpg)
פרטים נוספים
הגשה: עינב לנדאו
הפקה: פודקאסט ישראל
אתר אינטרנט: https://www.ranlevi.com/tiuol
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.