ציון משתמשים
על הפודקאסט – סרוויס
תוכנית האוכל השבועית של "כאן". שיחות עם השפים המובילים על חומרי הגלם הטובים והתופעות המעניינות של עולם הקולינריה.
זכויות מסעדנים, חמוצים ומותססים, אוכל מטוסים, שפים בחו"ל וגם מתכונים.
מגישות ועורכות רונה גרשון תלמי ושירי כץ.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
הבנות יוצאות לבדוק מהי המשחה ומדוע צריך להוסיף אותה לכל דבר. גל ממיליה מפתיתים מספר על מסעות המיסו שלו ביפן , מיכל וקסמן מסבירה איך להכין מיסו בבית ושף גיא פולק מחבר אותו לשימושים מקומיים כמו חומוס וטחינה. בון אפטיט
עורכות ומגישות: רונה גרשון תלמי ושירי כץ, צילום: shutterstock הבאה לשידור אבי שמאי
See omnystudio.com/listener for privacy information.
פרטים נוספים
הגשה: רונה גרשון תלמי ושירי כץ
הפקה: כאן – תאגיד השידור הישראלי
אתר אינטרנט: https://www.kan.org.il/podcast/program.aspx/?progId=2102
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.