
ציון משתמשים
דרגו את הפודקאסט
ציון נמוך ------- ציון גבוה
ציון ממוצע 4.8 / 5. מס' מדרגים 198
דרגו ראשונים את הפודקאסט
על הפודקאסט – ניהול בשיטת אימ StartUp Down
ניהול בשיטת אימ יכול לסייע למנהלים, מנהיגים וכמובן גם עובדים ואנשים פרטיים בהשגת מטרותיהם.
בפודקסט שלנו נגיש תכנים בנושאי ניהול, שינוי, מוטיבציה, חדשנות, מכירות ועוד והכל באמצעות עקרונות הניהול של שיטת אימ והטכניקה עצמה. נדאג לתבל את הפודקסט בדוגמאות וגם בהצעות לתרגול התוכן וכלי הניהול.
האזנה נעימה
זיו אלרון ואהד גניאל
פרק 33: על העוצמה הניהולית שבאחריות אמיתית
”אחריות” היא מילה שגורה שאנחנו שומעים בכל מקום, אך לא תמיד מצליחים להבין את כובד משקלה ואת המשמעות האדירה שבה.
ארגונים רבים מחזיקים שפה שמבוססת על האשמות יותר מאשר על לקיחת אחריות, למשל:
• כשעובד לא מצליח במשימה, חלק מאתנו יאשימו את יכולותיו.
• כשעובד עוזב את הארגון, חלקנו נסביר לעצמנו מדוע הוא לא בסדר ולמה הוא לא מתאים לארגון.
• כשמשימה נופלת בין הכיסאות, נראה ראשי צוותים שמאשימים אחד את השני ”זה היה באחריותך”.
אך האם זאת באמת לקיחת אחריות?
אחריות היא הכל (מ א' ועד ת') והיא דורשת מאיתנו פעמים רבות לעשות מעשה שיכול מעט להרתיע אותנו – להסתכל פנימה אל תוך עצמנו ולבחון איפה הכשלים שלנו ואיפה אנחנו יכולים להשתפר.
מדוע ארגונים שבהם מיושמת אחריות הם ארגונים עם תקשורת יותר טובה, מערך שיפור ביצועים חזק ועוצמתי יותר ומקום שבו העובדים יותר מרגישים שייכים ומחוברים?
התשובות בפרק הזה.
בנוסף הזכרנו מאמר מקסים של זיו אלרון על השונות הבינאישית. גם מאמר מרכזי שלנו שעוסק בחשיבותה של הגדרת תפקיד נכונה ובשיטת אימ. מומלץ גם להאזים לפרק 30: אונבורדינג מלכותי שמציג כיצד תהליך הכניסה לתפקיד הוא באחריות הארגון המגייס ומנהליו.
IM.Tec Insights that matter
Consulting, Management & Training.
#VBM #ResponsibleLeadership #ManagementSkills
—
Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/ohad-ganiel/message

פרטים נוספים
הגשה: זיו אלרון, אהד גניאל
הפקה: זיו אלרון, אהד גניאל
אתר: imtec.co.il
החסרנו משהו? מצאתם טעות? כתבו לנו.