ציון משתמשים
על הפודקאסט – מתעסקות בעיקר
בחיי היום יום שלנו אנחנו נתקלים בהרבה דברים שנתפסים עבורינו כסתמיים, כמו הנעלים שאנחנו נועלים או הרמזור האדום שאנחנו עומדים בו בדרך לעבודה.
אבל, לכל הדברים האלו יש עבר, היסטוריה שהתהוותה ותהליכים שקרו כדי להביא את אותו הדבר למה שאנחנו מכירים היום. אז בכדי לעשות קצת סדר וללמוד קצת היסטוריה, פולי ואבבי נפגשות לשיחת סלון פעם בשבוע כדי לדון בדברים החשובים באמת.
בחיי היום יום שלנו אנחנו נתקלים בהרבה דברים שנתפסים עבורינו כסתמיים, כמו הנעלים שאנחנו נועלים או הרמזור האדום שאנחנו עומדים בו בדרך לעבודה. אבל, לכל הדברים האלו יש עבר, היסטוריה שהתהוותה ותהליכים שקרו כדי להביא את אותו הדבר למה שאנחנו מכירים היום. אז בכדי לעשות קצת סדר וללמוד קצת היסטוריה, פולי ואבבי נפגשות לשיחת סלון פעם בשבוע כדי לדון בדברים החשובים באמת.
אז למי שזוכר, היה לנו בעבר פרק על אנשי מלוכה (פרק 39), אז רק שנה וקצת מאוחר יותר אנחנו פה להציג את פרק ההמשך, שיסקור 6 אנשי מלוכה חדשים והחלק שהם לקחו בהיסטוריה.
פרטים נוספים
הגשה: פולי, אבבי
הפקה: