
ציון משתמשים
על הפודקאסט – מכורים
בכל פרק משוחחים אורי ואילן עם מכור או מכורה, על הפנים הרבות של ההתמכרות לסמים וההחלמה ממנה. ב”מכורים” כל האורחים, וגם המגישים, היו בתחתית והצליחו לחזור לחיים.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
שיחות על התמכרות לסמים עם מי שהגיעו לתחתית והצליחו לחזור לחיים. בכל פרק משוחחים אורי ואילן עם מכור או מכורה, על הפנים הרבות של ההתמכרות לסמים וההחלמה ממנה. ב”מכורים” כל האורחים, וגם המגישים, היו בתחתית והצליחו לחזור לחיים
תמיר (22) היה נער שמצא מזור לבדידות ולדיכאון בעולם וירטואלי של משחק מחשב. הוא התמכר והגיע למצב שהיה משחק בכל שעה שהיה ער. או כמו שאילן אומר: גיימינג זה לא משחק. שוחחנו איתו על הקשרים שפיתח במרחב הוירטואלי, המשמעות שהעניק לו המשחק ועל הדרך שעשה ממנו בחזרה למציאות
מגישים: אורי ואילן
See omnystudio.com/listener for privacy information.

פרטים נוספים
הגשה: אורי, אילן
הפקה: כאן
אתר: kan.org.il/podcast/program.aspx/?progid=2197
היי אורי ואילן יקרים ומקסימים, תודה רבה לכם על פודקאסט מרתק וחשוב מאין כמותו.. בתור אימא (שעישנה לא מעט ג’וינטים בחייה) לבן מכור שלא מכיר בזה 🙁 לומדת המון ומקווה כל-כך שפעם אפילו בני יגיע למקום המיוחד והמצליח בו אתם נמצאים (כמובן ששלחתי לו ולכל המשפחה את הלינק לסדרה כולה).
מבקשת סליחה ברשותכם והערה קטנה שמפריעה לי מאוד שוב ושוב… (הגעתי עד כה לסוף העונה הראשונה וממשיכה מייד).
יש רגעים של יותר מידי קלות דעת וצחוק שמרגישים לא במקומם, כאילו סמים וסטלות זה מצחיק וסבבה וחברה וזה צורם באוזן ממש… לפחות בשלי. אני מבינה את המקום ממנו זה מגיע אבל… איכשהו כאן בקונטקס הזה זה לא מרגיש נכון וטוב… ככה לתחושתי והרגשתי חובה לשתף.
מודה לכם שוב מאוד על שירות מדהים לציבור.
מאחלת לכם כל טוב עד סוף חייכם, בהערכה רבה, איריס