ציון משתמשים
על הפודקאסט – לא אפויה
סיון טרם – קונדיטורית ומתכונאית טבעונית בעלת הבלוג והעסק “קוקי כיף” – נותנת לך את הבסיס הנחוץ להצלחה במטבח בכלל ובמטבח הטבעוני בפרט.
בכל פרק נטפל בנושא אחר שכדאי לדעת עליו קצת יותר, עם מידע מעניין וטיפים שימושיים.
האזנה לכל פרקי הפודקאסט
סיון טרם – קונדיטורית ומתכונאית טבעונית בעלת הבלוג והעסק “קוקי כיף” – נותנת לך את הבסיס הנחוץ להצלחה במטבח בכלל ובמטבח הטבעוני בפרט. בכל פרק נטפל בנושא אחר שכדאי לדעת עליו קצת יותר, עם מידע מעניין וטיפים שימושיים.
הפעם אירחתי את חן זבולון- הבעלים של “מעדני הטבע”
והוא סיפר לי הכלללל על גבינות טבעוניות:
– איך הוא הגיע לגבינות
– מה זה “לקטי”?
– למה דווקא קשיו ושקדים?
– מה הקטע עם פרוביוטיקה?
– מה זה התססה?
– מה חשיבות ההשריה?
– איך להכין גבינות קשות?
– חיי מדף
– עובשים
ועוד!
איזה כיף לארח מישהו עם כל כך הרבה ידע קולינרי, היה תענוג אמיתי.
כרגע קורה מיזוג בין הגבינות של מעדני הטבע לבין “אוטופי” אז תצפו לדברים טובים!
לאתר: https://www.maadaney.shop/
לפייסבוק- https://www.facebook.com/maadaneyhateva
פרטים נוספים
הגשה: סיון טרם
הפקה: סיון טרם